Sunday, June 19, 2011

thanks to LOMOGRAPHY & RIPCURL




Alhamdulillah,kali ini dari RIPCURL pula..Dulu sebagai beta tester untuk kamera sprocket rocket,dapat kamera prototype untuk dipandu uji.Kali ini dapat yang real produk..

p/s aku suka join competition yang ada tema.bukan apa,yang ada tema selalunye ada juri.Bukan berlandaskan 'LIKE' semata-mata..

9 comments:

  1. pfftttt.. x guna kan is? lai lai hantar kat rumah gua.

    ReplyDelete
  2. oh mai..kamera free lg..jelessss....nasib baik kereta plate P..haha..dah ada dua la ek sprocket..yu r cool bebeh

    ReplyDelete
  3. ape bende lomo tu bang ?
    abg sy peminat abg ni.
    abg bole kongsi kan kat sy tak ape itu lomo.
    abg guna photoshop ke edit gmbr ni.
    cantik nya.
    bole tak abg mengajar sy bagaimana utk menghasilkan effect sebagaimana abg hasilkan ?
    abg bole email dkt sy disini adikz_manjewrk@gmaik.com


    yang benar , peminat abg

    ReplyDelete
  4. abg hebak
    leh email abg_meroyan@gbaok.com

    ReplyDelete
  5. wanny : thanks =)

    ony : itu lomo aa short pom utk 'lumao' apa oo..yu xpayah guna photosop.yu peligi itu shop saja beli itu kamela..pfftt

    nizam : alwayzh8yu..

    ReplyDelete
  6. lumaopelempang ke bang ? kamela ke pamela anderson ?
    abg jgn la main main dgn sy. sy serious nak bergiat aktif dalam bidang yang abg ceburi sekarang ni. pls email sy. jgn malukan sy kat sini lah!

    ReplyDelete
  7. peminat abg jugak la..hahaha

    ReplyDelete